top of page

Några nya spelare & en Brand Ambassador

Fredag eftermiddag i Masters-veckan, vad kan passa bättre än att få skriva lite om våra nya spelare och Brand Ambassador!

Trots Covid så har golfsäsongen rivstartat, det är full fart på klubbarna och i shoparna så packar man upp alla nya varor. För många känns det som om dygnets timmar inte riktigt räcker till.

För oss på BGT Scandinavia så känns det ungefär likadant, vi hann knappt få hem vår första leverans så var den slut och vi fick beställa nya skaft. Tack alla för ett fantastiskt mottagande trots att vi kommer och "stör" er med en ny produkt vid helt fel tid på året.

Vi är enormt glada och stolta att kunna presentera två nya Stability-spelare samt en ny Brand Ambassador:

Kristoffer "Kotte" Broberg

Per Längfors

Sist men absolut inte minst; Sophie Gustavson


Kotte gjorde sin comeback i vintras efter uppehåll och rehab, på tävlingarna i Saudi Arabien. Kottes första kommentar efter att ha monterat skaftet och provat var; "As-skönt".


Per är en av Sveriges talangfulla spelare som har Vara-Bjertorp som moderklubb, bli inte förvånade om Per slår sig in och radar upp några riktigt fina resultat på ET denna säsongen!


Sophie Gustavson; kanske är presentationen överflödig när man har spelat 7 st Solheim Cup? Det är oerhört roligt att få med Sophie som Brand Ambassador för Stability, ett kvitto på att vårt skaft hjälper och förbättrar spelet inte bara för oss amatörer utan även på den absolut högsta professionella nivån som tänkas kan.


Nu håller vi tummarna för spelarna i Masters och förutom Stenson så speciellt Louis Oosthuizen som har ett Stability Tour i sin Ping-putter.


Ha en härlig Masters-helg alla, det skall vi ha!24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page