top of page

Pressrelease Stability ONE Tour SpecStability ONE Tour Spec


Vi presenterar Stability ONE Tour Spec, det senaste i BGT's prisbelönta sortiment. Ett fullängds putterskaft med mjukare känsla, tillverkat av 100% kolfiber från japanska Toray. Byggd ultrastyv, med 1 graders torque så att du alltid levererar putterhuvudet square, för jämna, konsekventa puttar. En traditionell konisk skaftprofil med black-out design.


Stability ONE Tour spec är resultatet av feedback från de bästa golfspelarna och tränarna i världen. Det erbjuder samma toppmoderna prestanda som Stability Tour med några viktiga skillnader; Stability One är ett "one-piece" skaft helt i grafit. Det har alla de överlägsna detaljerna som kännetecknar Stability putterskaft; extremt hög vridstyvhet och flex med en mjukare känsla. Det är dessa egenskaper som gör att träffbilden förbättras med 50% och längdkontrollen med 30% jämfört med alla andra skaft på marknaden!


Stability Putterskaft förändrade för alltid synen på puttning när vi introducerade dem för 5 år sedan, och har sedan dess blivit ett av de mest sålda putterskaften i världen. Tusentals av golfare, proffs och amatörer har upptäckt den oöverträffade prestandan som Stabilitys extremt låga vridmoment och toppmoderna teknik ger dig!
OM BGT SCANDINAVIA AB


BGT Scandinavia AB grundades 2020 och är leverantör i golfbranschen, vår mission är att hjälpa och inspirera den seriösa golfaren till lägre score. BGT Scandinavia har agenturen och distribuerar golfskaft från Breakthrough Golf Technologies; Stability Putterskaft, BRAVA Driverskaft & ZNE Wedgeskaft i norra Europa.

Våra marknader är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Holland, Tyskland Österrike & Schweiz.


BGT Scandinavia AB är sedan starten partner till PGA Sweden, och BGT's skaft är utvalda som PGA Official Products.Utöver Breakthrough Golf Technologies produkter har BGT Scandinavia sälj och marknadsansvaret för Quintic Ball Roll™ system i Skandinavien. Quintic BRS är det världsledande systemet för putter-fitting & putteranalys och används av alla de ledande tillverkarna av putters, samt några av världens mest välrenommerade putter-coacher.
DISTRIBUTION & PARTNERSKAP MED PGA SWEDEN


BGT Scandinavias produkter distribueras via PGA Pro’s och deras shoppar, samt fristående ”Club-fitters”


”Vi anser att PGA är en av de viktigaste kanalerna då de besitter den senaste kunskapen och har en oöverträffad närhet till spelet, banan och konsumenten. Vi är oerhört stolta och glada att redan från starten av BGT Scandinavia att få vara en partner till PGA Sweden, och att våra skaft från BGT har blivit utvalda som ”Official Product”. Det känns väldigt naturligt för oss att ha en direkt dialog med det kunskapscentrum som PGA och dess medlemmar innebär.” Säger Mats-Ola Andreasson


”Ett av PGA:s syften är att verka för golfen och golfarnas bästa. Vi gör det genom en rad olika områden där en kompetent, engagerad, passionerad medlemskår av Golf Pro’s är en av nycklarna. En modern och rätt anpassat utrustning är en annan viktig framgångsfaktor för att golfarna skall ha glädje och framgång i sin golf. BGT Scandinavias produkter är mycket intressant för golfmarknaden och kommer att hjälpa både PGA Pro’s i deras arbete att hjälpa golfare till bättre och roligare golf, men även våra Tour-spelare. Vi är glada över vårt partnerskap med BGT Scandinavia och BGT's produkter.” Säger Johan Hampf, VD PGA Sweden.
VIDARE INFORMATION, LÄNKAR SAMT PRESSMATERIAL


Vänligen kontakta Mats-Ola Andreasson 0730–895943, info@bgolftech.se


Breakthrough Golf Technology Scandinavia AB


Fyrunga Bjertorps Egendom 2B - SE-53591 KVÄNUM - info@bgolftech.se
47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page